Nye ansettelser i PartnerPlast AS

Økende arbeidsmengde og aktivitet gjør at PartnerPlast AS styrker staben med flere ansatte!

Anders Opsahl Bredesen startet hos oss 5. august 2019 som teknisk ingeniør. Han er bosatt I Isfjorden sammen med Ingvild. Anders er 29 år og er opprinnelig fra Bærum. Utdannet Sivilingeniør i Produktutvikling og Materialer fra NTNU.

Tidligere jobberfaring som Prosjektleder i Axess, Molde.

Thomas Kristiansen begynner hos oss 19.august 2019 som Group Controller og vil ha kontor på Lysaker. Han er 44 år og bosatt på Strømmen og har 2 barn. Utdannet ved Master of Business Administration Griffith University.

Tidligere jobberfaring som Business Controller i Stena Recycling og Controller/ Commercial Project Manager i Siemens Energy.

Thomas vil blant annet ha fokus på å forbedre selskapets kostnadsposisjon, med fokus innen prosjekter/prosjektleveranser, kalkyler, fast kostbase og arbeidskapital. I tillegg vil han lede forbedringsprosjekter knyttet til dette.

Jon Helge Ødegård starter hos oss på Åndalsnes 16.september 2019 som Supply Chain Manager. Jon Helge har en Mastergrad i International business fra HULT i Shanghai/New York og en Bachelorgrad i markedsføring fra BI i Trondheim.

Han har tidligere jobberfaring som innkjøper i TechnipFMC, Prosjektleder for store innkjøpsprosjekt i Maersk Procurement Shanghai og har i tillegg bygget opp og utviklet innkjøpsavdelingen hos Kvenna EMT.

 

News

The latest news and articles from across PartnerPlast

Christmas opening hours PartnerPlast

The factory will be closed from 13:00 on 18th December. The last possible delivery of...

Currently four apprentices at Partnerplast AS

Day of the apprentice On Thursday, 29th October, Tom Samuelsen (CEO of PartnerPlast AS), invited...

Norwegian Retailers’ Environment Fund visits PartnerPlast AS

From left: Tom Samuelsen (CEO) PartnerPlast AS and Rasmus Hansson (CEO)...