Join our team

At PartnerPlast, we are always looking for smart minds and hard-working people. We can offer you a good working environment with many professionally strong and motivated colleagues, as well as challenging and exciting tasks.

Check out our free vacancies below, and see if we have any opportunities for you.

Selger / forretningsutvikler – Havbruk

PartnerPlast Gruppen er ambisiøse med tanke på videre ekspansjon framover. Vi søker derfor etter en kundeorientert og utadvendt teknisk ressurs. Vi har en organisasjon med høy kompetanse, høy trivsel og vi ser på oss selv som uformelle, utadvendte og positive. Det er dette vi ser etter hos deg også.

Group Financial Controller

PartnerPlast Gruppen er ambisiøse med tanke på videre ekspansjon framover. Vi søker derfor etter en Group Financial Controller som kan være en sterk pådriver for økt lønnsomhet og vekst. Du er proaktiv, løsningsorientert, og trives i et hektisk miljø.

Tender and sales manager – Offshore

PartnerPlast Gruppen er ambisiøse med tanke på videre ekspansjon framover. Vi søker derfor etter en person med erfaring og kunnskap innen offshoreindustrien til å styrke vårt salgsteam innenfor Offhore-segmentet.

Salgsdirektør

PartnerPlast Gruppen er ambisiøse med tanke på videre ekspansjon framover. Vi søker derfor etter en Salgsdirektør som kan ta en ledende rolle i å realisere våre vekstplaner ved å gjennomføre strategien, lede vårt salgsteam og bygge videre på selskapets profil i markedet.